Kako funkcioniše višestruka narudžbina?

  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Osnovno
  4. Kako funkcioniše višestruka narudžbina?

Glovo vredno radi kako bi poboljšao iskustvo svih korisnika koji su povezani na aplikaciju (dostavljača, partnera i klijenata). Zbog toga smo uveli višestruke narudžbine. Na taj način povećavamo vašu efikasnost tokom termina koje ste rezervisali i stvaramo pametniju distribuciju u gradu. To znači da imate priliku da preuzmete dve narudžbine od istog partnera i dostavite ih na dve različite adrese.

Kako funkcioniše zarada za višestruke narudžbine?

 

Imajte na umu da se pri plaćanju za razdaljinu uzimaju u obzir km koje ste prešli od trenutka kada ste primili višestruku narudžbinu, do trenutka dostave druge narudžbine. Ukupno vreme čekanja se uzima u obzir sve do trenutka kada preuzmete obe narudžbine.

Kao što vidite, dostava višestruke narudžbine vam se isplati!

 

Koji je postupak za višestruku narudžbinu?

 

1.Primite višestruku narudžbinu putem aplikacije: 

 

Možete dobiti višestruku narudžbinu na dva načina:

  1. Odmah dobijete dve narudžbine.
  2. Dobijete jednu narudžbinu, a zatim dok ste na putu do prodavnice partnera doda joj se još jedna. U tom slučaju, dobićete obaveštenje.

Pažnja! Višestruka narudžbina se ne može pojedinačno dodeliti drugim dostavljačima. To znači da ćete morati da izvršite dve narudžbine. 

 

2. Stignete kod partnera da preuzmete narudžbine:

Ne zaboravite da preuzmete obe narudžbine i da otpremite odgovarajuće fotografije priznanica (ime klijenta i broj narudžbine treba da se podudaraju sa onim na priznanici). Ne brinite za težinu! Aplikacija garantuje da će višestruka narudžbina koju primite biti ograničene težine kako biste mogli da je nosite u rancu bez ikakvih problema.

 

Ako vas osoblje obavesti da će druga narudžbina biti spremna nakon 10 minuta, preporučujemo vam da kontaktirate podršku. Oni će pregledati narudžbinu i po potrebi je razdvojiti.

 

3. Stignete na prvo mesto dostave:

Idite na prvo mesto dostave koje je prikazano u aplikaciji i obavezno proverite da li predajete tačnu narudžbinu. Kako bismo povećali efikasnost, adresa dostave za prvu narudžbinu uvek će biti na putu do druge adrese.

Ako prvi klijent nije tamo, ili shvatite da ste jednu narudžbinu zaboravili kod partnera, kontaktirajte podršku za pomoć.

 

4. Stignete na drugo mesto dostave:

Ako vas klijent pita nešto vezano za višestruke narudžbine, možete mu reći da više informacija o tome može dobiti putem ćaskanja sa podrškom.

 

Pažnja! Bilo koja od dve narudžbine može biti otkazana u bilo kom trenutku. U tom slučaju ćete dobiti obaveštenje o otkazivanju jedne od narudžbina. Druga narudžbina će svakako ostati aktivna.